QHHT -hypnoosi

Dolores Cannon ja Iris Hallankukka

Dolores Cannon ja Iris Hallankukka

                                                   QUANTUM HEALING HYPNOSIS TECHNIQUE

QHHT on amerikkalaisen hypnoterapeutti Dolores Cannonin kehittämä ja tunnetuksi tekemä metodi, jolla etsitään syitä elämän vaikeuksiin ja/tai terveysongelmiin sekä keinoja niistä vapautumiseen. Yksinkertaistettuna kyse on henkilön transsissa tapahtuvasta matkasta oman sisimpänsä tiedostamattomiin kerrostumiin, joita voidaan kutsua alitajunnaksti, yliminäksi tai korkeimmaksi tietoisuudeksi. Näistä tajunnan tiloista etsitään vastauksia henkilön ennalta pohtimiin kysymyksiin, jotka hypnotisoija tämän sisäisen matkan oppaana esittää korkeimmalle tietoisuudelle asiakkaan ollessa transsissa.

Dolores Cannon kehitti tekniikkansa niin henkistä etsimistä kuin sairauksista parantumista varten. Korkein tietoisuus ei ole kuitenkaan tilausautomaatti, se ei välttämättä vastaa siten kuin henkilö haluaisi, vaan siihen mikä hänelle on sillä hetkellä tarkoituksenmukaista ja hyödyllistä. Vastauksia haetaan normaalin, arkipäivän tajunnan ulkopuolelta, mutta ei kuitenkaan miltään ihmisen yläpuolella olevalta henkiolennolta. Jokaisen meidän tiedostamaton taso sisältää meistä kaiken tiedon niin tästä nykyisestä elämästä kuin muistakin koetuista, niin ihmisen hahmossa kuin eläin-, kasvi- kuin mineraalitasoltakin.

Istunnoista on kerrottu saadun apua esimerkiksi psyykkisiin ongelmiin kuten ahdistukseen, fobioihin, masennukseen ja kuolemanpelkoon sekä myös elimellisiin ongelmiin kuten astmaan, nivelvaivoihin, diabetekseen, painonhallintaan, hedelmättömyyteen, riippuvuuksiin ja ihmissuhteisiin. Luetellut esimerkit ovat kaikki Doloresin kouluttamien hypnotisoijien sekä hänen itsensä raportoimia. Paras tulos saadaan, kun henkilö vilpittömästi luottaa siihen, että prosessissa voi löytää avaimet oman mielensä ja kehonsa lukkoihin. Perimmiltään kyseessä on ihmisen itse itsensä parantaminen, koska kaikki vastaukset tulevat hänen oman itsensä syvimmistä tasoista.

Istunto on periaatteessa kaikille samanlainen, mutta tulokset voivat vaihdella paljon, riippuen kyvystä rentoutua ja luottamuksesta session johdattelijaan. Ennen istuntoa pitää selvittää mihin on hakemassa apua ja laadittava paperille selkeät kysymykset, joihin tarvitaan vastauksia. Viime aikoina istuntoihin on tullut monia pelkästään uteliaisuudestakin. Session pituus voi kestää kolmestä kuuteen tuntiin. Siihen sisältyy perusteellinen alkuhaastattelu, johdanto hypnoosiin ja varsinainen hypnoosi sekä lopuksi esille tulleiden asioiden tarpeenmukainen käsittely.

Asiakkailta saatua palautetta:

– masennuksen syiden selkiytyminen

– elämänkatsomuksen muutos

– kuolemanpelon poistuminen

– unien muuttuminen ymmärrettävämmiksi

– elämäntarkoituksen selviäminen

– henkioppaan tapaaminen

– voimakas energiavirtaus kehossa

– kruunuchakran laajeneminen

– eri terveysvaikutuksia mm. Inkontinenssiin

Jne.

%d bloggaajaa tykkää tästä: