Kristalliakupunktio

                                                                         TIE TASAPAINOON

Kehon vaivat ja sairaudet osoittavat, että kehon energiavirroissa on tukoksia. Kiinalaisen akupunktiohoidon tutuiksi tuomat käsitteet Yin ja Jang -virtaukset ovat silloin epätasapainossa.

Kehon energia ei ole staattista, vaan se virtaa omassa rytmisessä tahdissaan, mihin vaikuttavat niin ravinto kuin elämän eri tapahtumien kohtaaminen. Kipu tai sairaus on merkki siitä, että tämä meridiaaneissa eli energiakanavissa tapahtuva virtaus on häiriintynyt. Kristalliakupunktiolla pyritään palauttamaan tasapaino poistamalla  tukkeumat meridiaaneissa akupisteitä ja chakroja käsittelemällä.

Akupisteiden käyttäminen terveydenhoidossa on ikivanhaa perua, mutta amerikkalainen tohtori ja selvänäkijä Margaret Rogers Van Coops kehitti metodia siten, että ihoa ei lävistetä neuloilla vaan pisteitä stimuloidaan kristallikivillä, joilla saadaan tarpeen mukaan vahvistettua, hillittyä tai tasapainotettua energiavirtauksia. Suomessa opettajana on toiminut Margaretin kouluttama japanilainen Remi Kanai.

Tohtori Rogers van Coops paransi itseltään Parkinsonin taudin tällä rekisteröimällään hoitomuodolla 70-luvulla. Isossa-Britanniassa kristalliakupunktio on rekisteröity hoitomuoto, joka kuuluu sairausvakuutuksen piiriin. Se on tehokas kokonaisvaltainen hoito ja se sopii kaikille, myös itsehoitoon sekä eläimille. Sitä voi hyvin käyttää yhdessä muiden terapioiden, hoitojen ja lääkityksien kanssa.

Varsinaisia sivuvaikutuksia ei ole havaittu, mutta hoidon aikana voidaan kokea erilaisia kehollisia tuntemuksia kuten lämpöä, kihelmöintiä, pistelyä, lihasten nykimistä jne. Myös emotionaalisten lukkiutumien kohoamista esille tapahtuu, jolloin niiden tiedostaminen voi edistää niistä vapautumista.  Tukahdetut pelot, syyllisyys ja viha ovat selvimpiä fyysisen ja henkisen terveyden tuhoajia.

Asiakkailta saatua palautetta:

– alkoholiaddiktioon saatu apua

– atoopikon iho on kahden hoitokerran jälkeen tuntunut pehmeämmältä

– migreeni on lieventynyt sekä jäänyt kokonaan pois

– erilaiset kivut ja jännitteet lauenneet tai lieventyneet

– hiivaongelmaan saatu apua

– unensaanti ja laatu parantunut

– saatu lisää energiaa

– hoito antanut rohkeutta itsensä toteuttamiseen

– unohtuneita asioita noussut mieleen ja käsittelyyn

Jne.

%d bloggaajaa tykkää tästä: