Info

Näyttökuva 2018-5-2 kello 14.43.47

Lapsuudesta asti olen ajatellut, että ihmisen sielu on kuolematon ja että se syntyy tähän maailmaan yhä uudestaan ja uudestaan kunnes on oppinut läksynsä. Mikä se läksy on – se ei ollut selvää. Myöhemmällä iällä aloin pohdiskella tietoisuuden arvoitusta. Jos ihminen polveutuu apinasta, milloin se on alkanut tiedostaa ihmisyytensä? Mistä tietoisuus on peräisin? Ovatko eläimet tietoisia olentoja? Eivätkö ne ole ihmisiä viisaampia, kun ymmärtävät toisiaan ilman sanoja? Entä tietääkö kivi olevansa kivi? Ovatko puut ja kukkaset tiedostavia? Sattuuko kasveihin, kun niiden päälle astutaan? Eikö kala kärsi, kun se haukkoo henkeään kalastajan vieressä kuivalla maalla?

Tutustuttuani muutama vuosi sitten Dolores Cannonin kirjoihin kysymykset alkoivat saada vastauksia. Jälleensyntymisessä ei ole kysymys siitä, että pahat tekomme saisivat rangaistuksen seuraavassa elämässä, kuten usein ajatellaan, vaan siitä, että meidän on koettava elämän kaikki aspektit, kaikki sen olomuodot ja tasot, ilmentääksemme sitä tietoisuuden luomisvoimaa, joka kaikkialla meitä ympäröi. Kun Dolores kesällä 2012 tuli Suomeen pitämään 1-tason QHHT-kurssin innostuin valtavasti ja päätin osallistua. 2013 toukokuussa 2-tason koulutus jatkui Faringdonissa, Englannissa. Käytyäni kesällä myös Japanista kotoisin olevan Remi Kanain Power Stone -nimisen kristalliakupunktiokurssin, tunsin itseni tarpeeksi rohkeaksi alkaakseni ihmisten auttamisen näillä menetelmillä. Koulutukseltani olen sairaanhoitaja.

Ikuisena etsijänä tavoittelen elämän ja ihmisen kokonaisvaltaista ymmärtämistä. Tässä etsinnässä ovat myös olleet apuna astrologia, grafologia, unet sekä tarotkortit.

Iris Hallankukka

LISÄTIEDOT JA AJANVARAUS:

hallankukka (at) welho.com

+358 440 120344

 

%d bloggaajaa tykkää tästä: